{{ :: review.reaction }}
{{ :: review.customerName }} uit {{ :: review.customerCity }}

B12 vitamines

B12 vitamines van B12.nl bevatten een hoge dosering vitamine B12. Onze producten maken wij in onze eigen HACCP gecertificeerde productiefaciliteit in Nederland. Ons assortiment bestaat uit actieve vitamine B12 in de vorm van Methylcobalamine en Adenosylcobalamine en actief foliumzuur (folaat). Onze B12 tabletten bevatten zo min mogelijk vuilstoffen en zijn allemaal in de vorm van een smelttablet.

Wat is vitamine B12?

Vitamine B12 wordt steeds populairder. De meeste vragen worden gesteld over het tekort aan Vitamine B12. Waar is het goed voor en waar let je op. Voor wie zijn extra B12 supplementen relevant? Is het zinvol om extra Vitamine B12 te nemen en kan teveel kwaad? We zetten de belangrijkste weetjes hieronder op een rij.

Het lichaam heeft vitamines als bouwstof nodig om goed te functioneren. Vitaminen zijn onder te verdelen in de vet oplosbare vitaminen A, D, E en K, en de wateroplosbare vitamine C en alle soorten B-vitaminen.

Welke vitamine B12 tabletten kies ik?

Vitamine B12 is opgebouwd uit verschillende actieve stoffen. Hoe maken we nu de keuze voor de juiste vitamine B12 tablet? Dit is afhankelijk van verschillende factoren. De B12 vitamines die wij verkopen zijn: 

Dosering van B12 tabletten

De juiste dosering is afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de duur en de intensiteit van je gevoelens van (mentale) vermoeidheid, stress en of je vooral een energie behoefte hebt of mentale malaise. Als je stofwisseling al lang niet optimaal functioneert heb je ook foliumzuur en vitamine B6 nodig. Deze ondersteunen de werking van vitamine B12. Wil je meer weten over doseringen? Lees dan 'Hoeveel vitamine B12 mag ik nemen?'.  

Wat doet vitamine B12 precies?

Vitamine B12 is essentieel voor allerlei systemen in het lichaam, onder andere voor de gezondheid van het zenuwstelsel, het immuunsysteem, het hart- en vaatstelsel, het maagdarmstelsel, het energieniveau en ons bloed. Is er niet voldoende vitamine B12 aanwezig in het lichaam, bijvoorbeeld omdat het niet goed wordt opgenomen of omdat je te weinig binnenkrijgt, dan kunnen deze systemen minder goed functioneren met allerlei problemen en klachten tot gevolg. Lees voor meer informatie 'Wat is Vitamine B12 en waar is het goed voor?'

Vitamine B12 tabletten kopen

Unieke B12 vitamine koop je bij B12.nl. Onze producten zijn volgens hoogwaardige richtlijnen geproduceerd in ons eigen laboratorium. Een bijsluiter wordt bij ieder product meegeleverd. Koop vandaag nog jouw vitamine B12 producten bij B12.nl! Kom je er niet uit? Gebruik dan onze chatfunctionaliteit om hulp te krijgen van een van onze medisch specialisten.