Kwaliteit en Productie

B12.nl is een merk van Fittergy Group (EHF Nutrition B.V) en wij ontwikkelen en distribueren producten op het gebied van lifestyle en voedingssuppletie.

De kwaliteit van onze producten is zeer belangrijk. Je kunt erop kunnen vertrouwen dat de producten die wij produceren zuiver zijn en in de juiste dosering worden geproduceerd. De productie vindt daarom plaats volgens HACCP normen en in een hygiënische ruimte, op farmaceutische machines en volgens productieprotocollen die ook in de farmaceutische bereidingswijzen gebruikt worden. Verder wordt er ter controle regelmatig via een gecertificeerd laboratorium gekeken naar de kwaliteit van onze voedingssupplementen.

Fittergy Group (EHF Nutrition B.V.) is aangesloten bij de NPN (Natuur Producten Nederland), de branchevereniging voor gezondheidsproducten.

NPN vertegenwoordigt bedrijven door de hele keten, van grondstofleverancier tot distributeur. NPN is in 1983 opgericht en is een actieve vereniging met ongeveer 90 leden.

NPN zet zich ervoor in dat de consument kan beschikken over een verantwoord aanbod van veilige en werkzame voedingssupplementen.

NPN