B12 therapeuten: professioneel advies speciaal voor jou!

Heb jij specifieke vragen en wil jij advies gericht op jouw situatie? Bij B12.nl zijn verschillende B12 therapeuten aangesloten die jou graag helpen om de juiste keuze te maken. Zij kunnen ook advies geven welke B12 tabletten voor jou geschikt zijn en advies geven bij een eventueel B12 tekort. Bekijk op deze pagina onze therapeuten en neem contact op voor een consult! Overleg met de therapeut of het consult vergoed wordt door uw zorgverzekering.

Petra Coppens


Mijn naam is Petra Coppens en ik ben natuurgeneeskundig en gecertificeerd orthomoleculair therapeut.

Ik ben als natuurgeneeskundige aangesloten bij VBAG en RBCZ. Mensen die aanvullend verzekerd zijn, kunnen mijn consulten meestal (gedeeltelijk) vergoed krijgen. Wat kun je verwachten van de natuurgeneeskundige consulten bij P therapie? Je kunt bij mij terecht met alle mogelijke klachten; van chronische vermoeidheid, darmproblemen of (sport-)blessures tot auto-immuunziekten zoals bijvoorbeeld fibromyalgie. Ook voor effectieve orthomoleculaire voedingsadviezen en verantwoorde, intensief begeleide vastenkuren kun je bij mij terecht.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 0610456173

E-mail: [email protected]

 

Liesbeth de Boer

 

 

Na jarenlang te hebben geschreven over gezondheidszorg en voeding heb ik mij laten omscholen tot orthomoleculair therapeut. Interesse in gezondheid heb ik altijd gehad. Maar toen ik zelf hormonale klachten kreeg, wilde ik uitzoeken hoe het écht zat. Want wat is nou precies de oorzaak van die vage klachten? Nu ik weet hoe het zit, wil ik jou daar dolgraag mee helpen.

Als orthomoleculair therapeut kijk ik graag naar de diepere oorzaak van jouw gezondheidsklachten. De orthomoleculaire geneeskunde gaat uit van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Door gezonde voeding, beweging, voldoende ontspanning en slaap en vaak met ondersteuning van voedingssupplementen helpen we het lichaam weer in balans te krijgen.

Je kan bij mij terecht met verschillende gezondheidsproblemen. Dat kunnen klachten zijn op het gebied van huidproblemen zoals acné, rosacea of eczeem. Maar ook met gezondheidsproblemen op het gebied van vermoeidheid, overgewicht, darmklachten en hormoongerelateerde klachten zoals PMS of vruchtbaarheidsproblemen.

Het geheim van een goede gezondheid zit vooral in voeding en leefstijl. Het eten van pure en onbewerkte voeding, maar ook in voeding dat je goed verteert. En daarnaast een gezonde leefstijl: voldoende slaap, ontspanning en beweging. Ik help je graag!

Contactgegevens

Telefoonnummer: 0638469121

E-mail: [email protected]

 

 

Hanneke Molenaar-CoolsWat is dat: je goed voelen? Voor de een betekent dat elke dag intensief sporten en de ander houdt ervan om lekker te luieren. Of je je elke dag in het zweet werkt of wat relaxter wilt doen: je voelt je alleen goed als je op de juiste manier eet, drinkt en voldoende beweegt. Het belang van voeding als brandstof voor het lichaam heb ik altijd boeiend gevonden. Dat is begonnen tijdens mijn opleiding tot verpleegkundige. Later kwam het onderwerp voeding terug toen ik me omschoolde naar menopauze-verpleegkundige: verbazingwekkend dat vrouwen zich zoveel beter kunnen voelen met de juiste voeding.

Ik ben me steeds verder gaan specialiseren. Inmiddels ben ik gediplomeerd orthomoleculair therapeut, voedings- en leefstijlcoach, sportvasten therapeut en oersterkcoach. Het zijn titels die je niet zo maar mag voeren: daar gaan stevige opleidingen aan vooraf. Het voordeel is dat ik met mijn medische kennis en kennis van voeding mensen effectief kan begeleiden.

 

Contactgegevens

Telefoonnummer: 0648944776

E-mail: [email protected]

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang {{vm.discount}}% korting op je eerste order!

Meld je aan voor het laatste {{:: vm.brand }} nieuws en ontvang exclusieve aanbiedingen. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang {{vm.discount}}% korting op je eerste order! {{:: vm.brand }} gebruikt je persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacybeleid.

Je bent ingeschreven.